Mirka Abranet - Brušenje brez prahu

Abranet poveča vašo dobičkonosnost, izboljša kakovost končne obdelave in pomaga varovati vaše zdravje, ne glede na vaš sektor dejavnosti.

Smo v novi dobi, v kateri vsak brusilnik potrebuje nekakšno rešitev za ohranjanje okolja brez prahu. Na Mirkinem potovanju, ki se je začelo pred več kot 20 leti, smo razvili Abranet, hitro in učinkovito rešitev za dvig vašega podjetja na višjo raven.

Abranet se prilega vsem brusilnikom za suhomontažne plošče in brusilnim orodjem. Naš abraziv se pritrdi na vaše orodje Mirka in podlogo brusilnika, da zmanjša izpostavljenost škodljivemu brusilnemu prahu, ki lahko vpliva na zdravje vaših zaposlenih. Prednosti brušenja brez prahu niso samo izboljšano zdravje in manjša tveganja, ampak tudi boljši končni rezultati vašega dela.

Popeljite svoje podjetje tja, kjer vaše stranke pričakujejo, da boste. Vrhunska kakovost, ki jim daje mir in ne predstavlja nevarnosti za zdravje. Vsi vemo, da so najbolj nevarni prašni delci tisti, ki jih ne vidimo. Mirkina mrežasta abrazivna rešitev je 99,97 % učinkovita pri odstranjevanju prašnih delcev, ki so manjši od 0,3 cm.

Podjetja uspevajo, ko so zaposleni srečni in zdravi in stranka vidi, da podjetje resnično skrbi za varnost in učinkovitost.

Kaj je Abranet in kako se razlikuje?

Abranet je zelo odporen proti prahu, kar pomaga zagotoviti optimalno uporabo pri vseh vrstah brušenja. V kombinaciji z našimi ergonomskimi in učinkovitimi električnimi orodji in napravami za odsesavanje prahu vam je vedno zagotovljena površina brez prahu. Abranet je večnamenski, razvit za brušenje polnil, temeljnih premazov, lakov, kompozitnih materialov in številnih drugih materialov za industrijsko uporabo.

Pri brušenju veste, da bo prah vsepovsod, in to jemljemo zelo resno, saj vemo, kako nevaren je lahko prah. Z uporabo odsesovalnika prahu in blazinice na orodju je mogoče prah varno odstraniti z delovne površine, ne da bi končal v zraku, na vaši koži, v pljučih ali na pohištvu.

Kakšne so prednosti uporabe Abraneta?

Preprosto povedano, Abranet pomaga povečevati dobiček. Če dodate Abranet v svoj arzenal, nikoli ne boste videli boljše kakovosti končne obdelave pri svojem delu, hkrati pa pomaga varovati vaše zdravje.

Ko sta denar in zdravje tisto, po čemer vsi hrepenimo, je odločitev pri izbiri abraziva lahka, izberite Abranet.

Brušenje brez prahu omogoča bolj zdravo delovno okolje
Delo je lažje, zabavno in veliko bolj zadovoljujoče, ko ga končate.
Manj prašnih delcev nudi boljši nadzor nad vašim delom.

Ali je prah nevaren?

Najbolj nevaren prah je tako imenovani nevidni prah, ki lahko dolgo ostane v zraku in se kopiči v pljučih. V zraku je že dolgo preden se usede na površine.

Ostanki barve so lahko zelo strupeni, prah iz trdega lesa pa je izjemno škodljiv, če ga vdihavamo dlje časa.

Zato, čeprav smo ustvarili najboljši abraziv za orodje za odsesavanje prahu, še vedno priporočamo nošenje zaščitne opreme.

Rešitev za brušenje brez prahu na dosegu roke

Abranet se pritrdi na vašo podlogo in na tisoče lukenj pomaga zagotoviti najboljše odsesavanje prahu na trgu. Največja razdalja od vsakega brusnega delca do najbližje odprtine za odsesavanje prahu je samo 0,5 mm.

Čiščenje po brušenju ni več nujno opravilo. Naši mrežasti abrazivi so popolni za visoko učinkovito odsesavanje prahu.

Oglejte si Abranet in raziščite njegove možnosti v naši raznolikosti odsesovalnikov prahu.

Zaupajte Mirku najbolj sestavni del svojega dela. Verjamemo samo v zagotavljanje najboljšega, za najboljše.

Če želite preseči pričakovanja pri končni obdelavi, ne glede na to, ali delate na nečem novem ali izvajate prenovitvena dela, je ključnega pomena imeti pravo orodje za pravilno uporabo brušenja.