Sanding Block 70x198mm Grip 22H Grey

Sanding Block 70x198mm Grip 22H Grey

MIRKA File Board 70x400mm Grip 53H Flexi

Mirka code: 8391150111

Upogljivi brusilni blok je nastavljiv v obe smeri (konkavno ali konveksno), njegove rumene oznake na bloku nam pomagajo določiti kdaj je le-ta v ravnem položaju, rdeče oznake pa označujejo maksimalno upognjenost. Njegov nizki profil, ergonomski ročaj in kvalitetna konstrukcija zagotavljajo dober nadzor nad brušenjem, posebej pa se izkaže skupaj z Mirka Net trakovi (brusna mrežica). Brusni bloki Mirka so v prvi vrsti namenjeni brušenju z revolucionarnimi Mirka brusnimi mrežicami (net sanding), prav tako pa je možna uporaba s tradicionalnimi brusnimi papirji. Brusilni blok je opremljen s priključkom za odsesovanje - tako v kombinaciji s sesalcem zmanjšuje količino prahu pri delu.

187,45 €
SKU
641686891374

Upogljivi brusilni blok je nastavljiv v obe smeri (konkavno ali konveksno), njegove rumene oznake na bloku nam pomagajo določiti kdaj je le-ta v ravnem položaju, rdeče oznake pa označujejo maksimalno upognjenost.

Njegov nizki profil, ergonomski ročaj in kvalitetna konstrukcija zagotavljajo dober nadzor nad brušenjem, posebej pa se izkaže skupaj z Mirka Net trakovi (brusna mrežica). Brusni bloki Mirka so v prvi vrsti namenjeni brušenju z revolucionarnimi Mirka brusnimi mrežicami (net sanding), prav tako pa je možna uporaba s tradicionalnimi brusnimi papirji.

Brusilni blok je opremljen s priključkom za odsesovanje - tako v kombinaciji s sesalcem zmanjšuje količino prahu pri delu.

Več informacij
Price 187,45 €